Rólunk

Cégünk, a HIR-SAT 2000 Kft. - Keszthely, Bercsényi Miklós u. 35. - 1995 februárjában alakult 7 fővel. Célkitűzésünk volt Keszthely és térségében a jelen és a jövő elvárásainak megfelelő, korszerű, technikailag magas színvonalú távközlési hálózat kialakítása, melyen kábeltelevíziós, internet, hang és egyéb adatátvitelt biztosítunk.

Keszthelyen a kábeltelevíziós szolgáltatásunk 12 televítiós programmal indult. 2004. évtől alkalmassá tettük Keszthelyen, Alsópáhokon, Balatonszentgyörgyön, Felsőpáhokon, Reziben, Vörsön működő hálózatainkat szélessávú nagy sebességű Internet elérésre. A folyamatos fejlesztéssknek köszönhetően ma már elmondhatjuk, hogy egy komplex kommunikációs csomaggal tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni. Keszthelyen jelenleg 35 analóg és 68 digitális csatorna vételének lehetőségét biztosítjuk előfizetőinknek. 2008. januárjától elindítottuk kábeltelefon szolgáltatásunkat, így három az egyben szolgáltatásunk teljessé vált.

Terveink között szerepel az elkövetkező időben újabb települések csillagpontos hálózatának kiápítése, és a meglévő hálózataink összekötése a keszthelyi fejállomással. Emellett szerepet kap a hálózat folyamatos korszerűsítése is.

Jövőnk megítéléséhez önbizalmat ad számunkra az a tudat, hogy a távközlés terén a legnagyobb jövő előtt álló, legdinamikusabban fejlődő, a jövő fejlesztéseinek is megfelelő műszaki, technikai hátteret biztosító technológia van a birtokunkban.

A magasan képzett 15 főből álló szakmai gárda mindig törekedni fog arra, hogy a távközlési hálózat tervezésétől a kivitelezésen át az egyedi antenna építéséig, munkáját a legkedvezőbb áron, az elvárható maximális figyelemmel végezze.